
راهنمای انتخاب کمپرسور باد
چرخ ابزار امینی / مقالات / راهنمای انتخاب کمپرسور باد

کمپرسور باد، کمپرسور هوا یا پمپ باد نام هایی است که تا به حال به گوش تان خورده است.
اگر می خواهید صفر تا صد کمپرسور باد را بدانید و قصد خرید کمپرسورباد دارید می توانید با مطالعه موارد زیر که در این مقاله آمده است کمپرسور مناسب خود را به راحتی انتخاب کنید.
پس تا پایان این مقاله همراه ما باشید.
آنچه در ادامه خواهید خواند:
کمپرسور باد چیست؟
می توانیم بگوییم که کمپرسور باد یک دستگاه مکانیکی محسوب می شود. به طور کلی وظیفه ی کمپرسور باد مکش هوا می باشد. روش کار کمپرسور باد به این شکل است که به وسیله ی کم کردن هوای مکش شده، فشرده سازی را انجام می دهد و فشار و دمای هوا را افزایش می دهد؛ و در مرحله ی بعد به وسیله ی رها کردن این هوای فشرده، انرژی جنبشی شان را آزاد می کند؛ در واقع انرژی جنبشی که آزاد می شود، نیروی محرکه ی لازم را برای تامین قدرت لازم برای شروع به کار تجهیزات صنعتی فراهم می کند.
البته یک سری از خنک کننده ها در ساختار داخلی این پمپ ها می باشد تا افزایش دمایی را که ناشی از عملکرد پمپ باد برقی است را خنثی کند. همچنین بایستی بگوییم که کمپرسورهای باد ، نه تنها قابلیت متراکم سازی هوا را دارند، همچنین گازهای طبیعی و صنعتی مانند گاز اکسیژن و نیتروژن را هم متراکم می کند.
تاریخچه کمپرسور باد
نخستین کمپرسورهای صنعتی در سال 1857 به وسیله ی شرکت راه آهن کشور سوئیس استفاده می شد. این شرکت سوئیسی می خواست تونلی را در کوه های آلپ حفر کند که دو خط آهن در کنار همدیگر از آن عبور می کردند.
اخبار حفر چنین تونلی با ابزارهای نوین و کمپرسورهای باد در روزنامه ها و مقاله های علمی و صنعتی دیگر فوق العاده بازخورد داشت و مسیر جدیدی را برای تولید کمپرسورها و ابزار های بادی دیگر گشود. پس از این اتفاق اکثر شرکت های تولید کننده شروع به استفاده از کمپرسورها و ابزارهای بادی کردند.
این دستگاه های جدید نیروی بیشتری نسبت به ابزارهای برقی در اختیار می گذارند و از تکنولوژی ساده تری هم برخوردارند. چنین ویژگی هایی موجب برتری ابزارهای بادی نسبت به ابزارهای برقی می شوند. چنین رویدادهایی، و البته قیمت کمتر هوای فشرده نسبت به برق موجب شد تا این روزها پمپ های باد و کمپرسورها قلب تپنده ی کارخانه ها و صنایع تولیدی شوند.
کاربرد کمپرسور باد
کمپرسور باد را می توان در کارهای سبک تر مانند باد کردن تایرها و همینطور اسباب بازیهای بادی استفاده نمود.
کاربرد کمپرسور باد در کارهای سنگین تر و صنایع گوناگون نیز آن است که به سادگی و به کمک هوا انرژی مورد نیاز در جهت راهانداختن ماشین آلات بزرگ و کوچک صنعتی را تامین می نماید. در سیستم اکثر لوازم خانگی هم رد پای آنها را می بینید: یخچال، جارو برقی و کولرگازی نمونه ای از آنها می باشند.
همچنین کمپرسور باد ها در صنایع مختلف کاربرد دارند از جمله:
صنعت چوب و ساخت مبلمان (میخکوب و منگنه کوب بادی و پیستوله بادی) ، صنایع غذایی، صنعت حمل و نقل، صنعت معدن، خودرو سازی، صنایع دفاعی، صنعت تجهیزات پزشکی (انواع دریلهای جراحی یا دستگاههای برش)
کاربرد کمپرسور باد خانگی نیز به شرح زیر است:
تعمیرات، باد کردن لاستیک ها، نجاری، رنگ زدن وسایل، کارهای حیاط و کارواش
اجزای کمپرسور باد
در این بخش از مطلب می خواهیم با اصلی ترین قطعه های کمپرسور باد آشنا شویم. در زمان ساخته شدن کمپرسور باد این قطعات باید حتما در دستگاه قرار گرفته باشند:
کلید اتومات کمپرسور باد
کلید اتومات کمپرسور باد موظف است برق دستگاه را قطع و وصل نماید.
گیج کمپرسور باد
به وسیله ی گیج کمپرسور باد میتوان فشار داخلی مخزن را بررسی نمود. گیج نشان دهنده ی فشاری که در درون مخزن است می باشد.
شیر یک طرفه کمپرسور باد
از شیر یک طرفه برای آن که هوا از موتور به داخل مخزن برود و از مخزن به موتور برنگردد استفاده می شود.
سوپاپ اطمینان کمپرسور باد
سوپاپ اطمینان یک قطعه ی مکانیکی می باشد و اگر به هر علتی کلید قطع کن کار نکند، سوپاپ اطمینان می بایست هوای اضافی که داخل مخزن است را خارج کند. عملکرد سوپاپ اطمینان باعث می شود که به موتور فشاری وارد نگردد.
شیر خروجی باد کمپرسور باد
به وسیله ی باز و بسته نمودن شیر خروجی باد، هوای مخزن خارج می گردد.
انواع کمپرسور باد
به طور کلی انواع کمپرسور باد به 2 دسته ی جا به جایی مثبت و دینامیکی تقسیم می شوند که هر یک شیوه مخصوص خود را دارند.
1. کمپرسورباد جابه جایی مثبت
در کمپرسورهای جا به جایی مثبت، فشرده سازی گاز از راه به دام انداختن میزان معینی از گاز و پس از آن کاهش حجم آن انجام می پذیرد.
کمپرسورهای جابه جایی مثبت به 2 دسته ی کمپرسورهای رفت و برگشتی و دورانی تقسیم می شوند.
1-1 کمپرسورباد رفت و برگشتی یا پیستونی
معمولا در قسمت تولیدی و صنعتی از کمپرسورباد پیستونی استفاده می گردد. کمپرسورباد پیستونی در صنایع خدماتی هم استفاده می شود. میزان فشار باد در کمپرسور پیستونی بین 8 تا 10 بار می باشد. برای افزودن فشار باد در این کمپرسور، می بایست ذخیره مخزن و سرعت باد را افزایش دهید. این کمپرسورباد مخزنی دارد که هوا در آن فشرده می گردد.
همچنین تعداد پیستونهای این گونه از کمپرسورها را می توان زیادتر کرد و توان آن را بالاتر برد. از این کمپرسور در جهت رنگ پاشی، کارهای نظافتی و … می شود استفاده کرد.
کمپرسوربادهای پیستونی روغنی هستند و صدای فراوانی دارند. کمپرسور پیستونی را میتوانیم در زمره ی کمپرسورهای باد صنعتی قرار دهیم. حداقل حجم مخزن این کمپرسورها 150 لیتر می باشد. جای این کمپرسورها عمدتا در کارگاهها و کارخانهها است چون که سر و صدای زیادی ایجاد می کنند و مناسب مکانهایی که به سکوت نیاز دارند مانند منازل نمی باشند.
کمپرسورهوا پیستونی نیز به 3 دسته تقسیم می شوند:
1-1-1 کمپرسور باد دیافراگمی
در کمپرسورباد دیافراگمی به جای حرکت پیستون در سیلندر، دیافراگم که دیسکی انعطاف پذیر است با هر دور چرخش میل لنگ جلو و عقب می رود و محفظه تراکم را به صورت متناوب منبسط و منقبض می نماید.
در کمپرسور باد دیافراگمی، گاز هیچ گونه تماسی با روغن ندارد بنابراین گاز خروجی بسیار تمیز است. کمپرسورهای باد دیافراگمی ظرفیت زیادی ندارند و در مکان هایی مانند آزمایشگاه ها یا تجهیزات پزشکی که احتیاج به هوای بسیار تمیز دارند به کار می روند.
1-1-2 کمپرسور باد تک مرحله ای
در کمپرسور باد تک مرحلهای فشار اپراتور به فشار کندانسور در یک مرحله انجام می گیرد. به عبارتی دیگر در این گونه از کمپرسورها، درجهت تراکم و فشرده ساختن گاز به یک مرحله احتیاج است.
1-1-3 کمپرسور باد دو مرحله ای
در کمپرسورباد دو مرحلهای عمل فشرده سازی هوا در دو مرحله انجام می گیرد و به این علت هوا بیشتر از کمپرسورباد تک مرحلهای فشرده می گردد. به صورت کلی هر چقدر که عمل فشرده سازی هوا مراحل زیادتری داشته باشد، هوا بیشتر از پیش فشرده می گردد.
1-2 کمپرسورباد دورانی
کمپرسورباد دورانی عمدتا برای کارکرد پیوسته در کاربردهای تجاری و صنعتی استفاده می گردند و ثابت یا قابل حمل هستند. کاربرد کمپرسورهای باد دورانی از 3 تا بیش از 1200 اسب بخار و از فشار کم تا فشار متوسط رو به بالا می باشد. کمپرسورهای دورانی به شکل مغروق در روغن، مغروق در آب و نوع خشک هستند.
کمپرسورهای دورانی هم به پنج دسته تقسیم می شوند:
1-2-1 کمپرسورباد اسکرو
فرق کمپرسورباد اسکرو و پیستونی در میزان هوادهی آنها است که این کمپرسور بادها حجم هوای بیشتری را تولید می کنند، ولی فشار تولیدشان تقریبا با کمپرسورهای پیستونی یکی است. علاوه بر آن صدایی که کمپرسورهای باد اسکرو تولید می کنند خیلی کمتر از کمپرسورهای پیستونی است.
مزیت دیگری که کمپرسورباد اسکرو در مقابل کمپرسورهای پیستونی دارد، به خاطر گردش روغن و سیستم خنک کننده ی تعبیه شده در آن، کمپرسور باد اسکرو قابلیت آن را دارد که به طور دائم روشن باشد.
1-2-2 کمپرسورباد اسکرال (Scroll)
مانند دیگر کمپرسورهای هوا جا به جایی مثبت، کمپرسورباد اسکرال هم با شیوه ی در تله انداختن مقداری گاز و پس از آن کم کردن تدریجی میزان حجم آن کار می کند. این کمپرسورهای باد به وسیله ی دو مارپیچ تشکیل می گردند که رو به روی همدیگر نصب می شوند و برجستگی های مارپیچی آنان مابین همدیگر هستند.
1-2-3 کمپرسور باد رینگ مایع
از کمپرسورباد رینگ مایع عمدتا برای سيالات دو فازي ( گاز همراه با مايع ) استفاده می گردد. پیش از راه اندازي کمپرسورباد ابتدا در درون آن مايع مناسبي ريخته مي شود و بعد از آن راه اندازي آن انجام مي گیرد.
زمانی که كمپرسورباد ساكن است مايع در بخش انتهای بدنه مي ماند و زمانی که در حالت چرخش قرار می گیرد به خاطر نيروي گريز از مركز مايع به طرف بيرون پرتاب مي گردد و با ايجاد يك ديواره آب بندي و ممانعت از فرار گاز فشرده شده انجام مي گیرد.
1-2-4 کمپرسورباد پره ای لغزشی
کمپرسورباد پره ای لغزشی دارای یک پوسته و یک روتور که به شکل غیر هم مرکز درون پوسته می چرخد می باشد. روتور پره هایی دارد که درون شیارهای طولی روی روتور قرار گرفته اند و می توانند درون شیار و در راستای یک شعاع رو به جلو یا عقب حرکت نمایند. قسمت انتهای پره ها با بدنه داخلی پوسته تماس دارد و زمانی که روتور می چرخد بر روی آن می لغزد.
به این ترتیب محفظه ی داخل کمپرسورباد به کمک روتور، پره ها و پوسته به حفره های بسته ای تقسیم می شود. هنگامی که کمپرسورباد پره ای کار می کند گاز وارد می شود و در این حفره ها به تله می افتد. با چرخیدن روتور به مرور حجم حفره ها از ورودی تا خروجی کاهش پیدا می کند و به فشار گاز افزوده می شود.
1-2-5 کمپرسور باد lobe
عملکرد کمپرسورباد lobe به این شکل است که دو پروانه ی فلزی، درون محفظه می چرخند و با این چرخش، هوای محیط از بوش سمت چپ کمپرسور مکش می شود و با فشار، از بوش سمت دیگر آن خارج می گردد.
2. کمپرسورباد دینامیکی
در کمپرسورهای دینامیکی گاز به صورت پیوسته در جریان است و فشار از راه تأثیر روتور پره داری که درون کمپرسور با سرعت بالایی می چرخد افزایش پیدا می کند.
کمپرسورهوا دینامیکی به طور کلی به 2 دسته تقسیم می شوند؛
2-1 کمپرسور باد گریز از مرکز
کمپرسورباد گریز از مرکز نوعی از کمپرسورهای باد دینامیک یا توربو کمپرسورها می باشند که جریان گاز در این نوع کمپرسورهای باد، بر خلاف کمپرسورهای باد جا به جایی مثبت، بدون پالس و به شکل پیوسته می باشد و به وسیله ی بالا بردن انرژی جنبشی سیال و پس از آن مبدل کردن انرژی جنبشی به فشار، فشار گاز را می افزایند.
2-2 کمپرسور باد محوری
کمپرسورباد محوری هم از نمونه های توربو کمپرسور می باشند بنابراین منتقل کردن انرژی به سیال در آن ها به کمک یک روتور پره دار که با سرعت بالایی می چرخد انجام می پذیرد. همینطور مانند کمپرسورباد گریز از مرکز، افزایش فشار به وسیله ی افزایش سرعت (انرژی جنبشی) گاز و بعد از آن تبدیل شدن انرژی جنبشی به فشار انجام می گیرد. اما فرق کمپرسورهای باد محوری با کمپرسورهای باد گریز از مرکز در این است که مؤلفه شعاعی سرعت گاز صفر یا ناچیز می باشد و گاز در راستای محور روتور جریان دارد.
سایر کمپرسورهای باد
کمپرسور باد فشارقوی
کمپرسور باد فشارقوی در بعضی از صنایع مانند بطری سازی ، به هوایی که فشار بین ۳۰ تا ۴۰ بار دارد، نیازدارد. البته چنین کمپرسوربادهایی دارای ساختاری هستند که از سیلندر و پیستون در آنها استفاده می گردد اما نوع شاتون و صفحه سوپاپی که در آنها به کار رفته است به گونه ای است که این قدرت را دارد که هوای درون مخزن را به فشار ۳۰ الی ۴۰ بار که فشار بالایی می باشد برسانند. البته باید ذکر کرد که میزان هوادهی این گونه کمپرسورباد مابین ۷۰۰ تا ۱۵۰۰ لیتر بر دقیقه است.
کمپرسورباد یخچالی
کمپرسورباد یخچالی از کمپرسوربادهایی است که هم احتیاج به روغن دارد و هر 6 ماه باید روغن آنها تعویض گردد. کمپرسورهای باد یخچالی صدا ندارند و میزان حجم مخزن آنان از 10 لیتر تا 400 لیتر می تواند باشد. با توجه به توانی که موتور کمپرسورهای یخچالی دارند، حجم مخزن آنان هم تغییر می کند.
می توان این گونه دستهبندی کرد که حجم مخزنی 10 تا 30 لیتر مناسب مصارف خانگی، 30 تا 100 لیتر برای مصارف نیمه صنعتی و بین 100 تا 400 لیتر برای مصارف صنعتی به کار می رود. این گونه کمپرسورهای باد در زمره کمپرسور باد خانگی قرار می گیرد و به دلیل آن که صدایی تولید نمی کنند موارد مناسبی برای مصارف در مناطق مسکونی و بیمارستانها می باشند. قدرت کمپرسور یخچالی با بقیه مدلها تقریبا برابر می باشد.
کمپرسور باد خشک یا Oil Free
تازه ترین نوع کمپرسورباد هایی که به بازار معرفی شده اند کمپرسورهای باد خشک یاOil Free هستند. این مدل از کمپرسورهای باد به روغن نیازی ندارند و فوق العاده کم صدا می باشند.
به علت استفاده از تکنولوژیهای نوین و آلیاژهای گوناگونی که برای ساخت آن به کار رفته است، محبوبیت خاصی در بین طرفداران خود دارد. جنس های درجه یک این محصولات دارای دوام بالایی نیز هستند. کمپرسورباد Oil Free احتیاج به نگهداری های ویژه ندارد اما قیمت بالاتری نسبت به دیگر مدل ها دارد.
مینی کمپرسور
مینی کمپرسور یا پمپ باد فندکی، یکی از وسایل کاربردی در سایز کوچک تری از کمپرسور های باد است که به وسیله ی موتور الکتریکی کوچکی هوا را در سیلندر فشرده می سازد. پمپ باد فندکی حجم و وزن زیادی ندارد پس به راحتی می توان آن را حمل کرد و به خاطر اینکه از راه متصل شدن به درگاه فندکی خودرو نیز کار می کند، در جهت تعمیرات سرپایی مناسب می باشد.
مینی کمپرسورها مناسب باد کردن چرخ ماشین، دوچرخه، قایق ها، توپ های ورزشی، تخت های بادی و هرگونه وسیله ای که نیاز به نیروی بیش تری دارد کاربردی هستند. در هنگامی که دارید سفر می کنید و لاستیک ماشین شما پنچر می گردد و فاصله زیادی تا رسیدن به تعمیرگاه و آپاراتی مانده است، مینی کمپرسورها به کار می آیند، به علت آن که می تواند باد لاستیک شما را تنظیم کند تا وقتی که به تعمیرگاه مناسب برای تعمیرات اساسی برسید.
جهت خرید کمپرسور هوا موردنظر خود می توانید وارد فروشگاه چرخ ابزار امینی شوید :
کمپرسور باد فندکی سه کاره توسن مدل 7010IN
کد محصول:
19714
راهنمای خرید کمپرسور باد
برای انتخاب پمپ باد مناسب باید به موارد زیر دقت داشت باشید:
فشار هوای کمپرسور باد
فشار هوا که در برخی تخصص ها به آن PSI نیز می گویند ، عمدتا با واحد پوند بر اینچ مربع یا PSI اندازه گیری می گردد. دستگاه های فرز در جهت داشتن عملکرد مناسب می بایست حداقل به فشار PSI 90 برسد.
تعداد زیادی از کمپرسورهای باد صنعتی دو مرحله ای می باشند، یعنی فشار هوا در مرحله ی اول به حدود 90 و در مرحله دوم به 175 PSI خواهد رسید.
اکثر کمپرسورهای کوچک و خانگی تک مرحله ای می باشند و در آخر می بینیم به فشار هوای PSI 125-135 می رسند و با توجه به محدودیت هایی که در شلنگ وجود دارد مثل محدودیت جفت شدن ، کاملا مناسب و ضروری می باشند.
کمپرسورهای باد با نیروی 7 تا 8 بار فشار، معادل با 90 psi می تواند حداقل نیازهای خانگی به هوای متراکم را کاملا تامین کند.
منابع تغذیه کمپرسور باد
کمپرسورهای باد از منابع تغذیه متفاوتی انرژی شان را تامین می کنند. کمپرسورهای باد برقی و کمپرسورهای دیزلی دو نوع از معروف ترین کمپرسورهای باد هستند. کمپرسوربادهایی که دیزلی هستند از منابع گازوئیلی در جهت فراهم کردن انرژی خود استفاده می نمایند و این مسئله موجب ایجاد دود در موتور کمپرسور می گردد، در صورتی که کمپرسورهای باد برقی اصلا دودهای ندارند و می توانید در محیط های بسته هم از آن ها استفاده نمایید.
نگهداری و تعمیرات کمپرسورباد
نگهداری و تعمیرات امری ضروری برای حفظ، دوام، و عملکرد بهتر هر کمپرسور بادی و همینطور پیشگیری از خرابیهایی که ممکن است اتفاق بیافتد بسیار ضروری است. معمولا مصرف کنندگان از امر نگهداری و تعمیرات کمپرسورباد خود غافل می مانند که این مسئله می تواند موجب خراب شدن یا ایجاد شدن نقص در دستگاه شما شود؛ اگر این طور است پس شما حتی الامکان باید کمپرسوربادی را بخرید که نیاز چندانی به نگهداری و تعمیرات نداشته باشد.
سهولت در حمل کمپرسور باد
با توجه به این نکته که کمپرسورهای باد خانگی در مکانهای گوناگونی استفاده می شوند، باید به موضوع سهولت در حمل آنها نیز دقت کنیم. باید توجه داشته باشید که کمپرسوربادهایی که حجم بزرگی دارند مناسب حمل کردن نیستند.
پس اگر می خواهید از کمپرسورباد خود در مکان های مختلفی استفاده کنید، وزن و قابلیت حمل پذیری آن را در نظر بگیرید.
نکات ایمنی استفاده از کمپرسور باد
- قبل از آن که کار را آغاز کنید حتما کاتالوگ کمپرسور باد را مطالعه کنید.
- قبل از آن که تعمیراتی بر روی کمپرسورباد انجام دهید مطمئن شوید که به برق متصل نباشد.
- تمام کسانی که نزدیک به کمپرسورباد کار می کنند باید وسایل ایمنی، مخصوصا محافظ ایمنی برای گوش و چشم به همراه داشته باشند.
- قبل از روشن کردن کمپرسورباد مطمئن شوید که درب ها و کاورهای کمپرسورباد در سر جای خود قرار دارند.
- همچنین استفاده نمودن از کاسه پلاستیکی بدون محافظ فلزی در فیلترها خطرناک است و در سیستم های هوای فشرده می بایست از فیلترهای فلزی استفاده شود.
- اگر فیلتر دچار گرفتگی یا آلودگی بیش از حد شده است می بایست آن را تمیز کنید.
- اطمینان حاصل کنید که کمپرسورباد به منبع هوا متصل شده باشد. اگر اتصال ضعیف یا سست باشد به دستگاه شما آسیب می رسد.
- سوخت کافی برای کمپرسورباد به همراه داشته باشید و اگر سوخت تمام شد اجازه دهید دستگاه خنک شود و سپس در آن سوخت بریزید.
- از روغن مناسب برای کمپرسورباد استفاده کنید و مراقب باشید که بیش از حد در آن روغن نریزید.
- کمپرسورباد خود را در هوای مرطوب قرار ندهید چون احتمال برق گرفتگی را بالا می برد.
- قبل از هربار استفاده یک بررسی کلی ایمنی انجام دهید و وضعیت شیلنگ، سطح روغن، اتصالات و … را حتما چک کنید.
- اگر کمپرسورباد شما گازی است از آن در محیط های بسته استفاده نکنید.
- مطمئن شوید که کمپرسورباد شما کاملا به پریز برق وصل شده است، در غیر اینصورت به صفحه ی الکتریکی کمپرسور آسیب های جدی خواهد رسید.
- سیم برق کمپرسورباد نباید بیش از حد بلند باشد چون باعث اختلال در عملکرد دستگاه می شود.
- اگر هوای فشرده را به سمت پوست خود یا دیگران بگیرید موجب آسیب دیدگی جدی خواهد شد.
- هوایی که کمپرسورباد ایجاد می کند را تنفس نکنید.
- اگر دستگاه شما دریچه ی تخلیه الکتریکی دارد مطمئن شوید که از سطح زمین به میزان یک و نیم متر فاصله داشته باشد.
- اگر فشار هوا در مخزن زیادتر از حد شد مطمئن شوید که دریچه های متعادل کننده، هوا را آزاد می کنند و شما این دریچه ها را نباید تغییر داده یا بردارید.
- گاهی اوقات لازم است که کمپرسورباد را به فاضلاب اصلی متصل کنید تا رطوبت آن مستقیما تخلیه گردد.
انواع برند کمپرسور باد
کمپرسورباد Porter-Cable
برند Porter-Cable یکی از برند های آمریکایی و همچنین یکی از مشهورترین برندهای تولید کننده ی کمپرسور باد می باشد که از سال 1906 تا به اکنون فعالیت می نماید. این شرکت انواع و اقسام ماشین آلات، ابزارهای برقی و … را تولید کرده است ولی عمدتا به خاطر تولید کمپرسورهای منحصر به فردش مشهور است.
کمپرسور باد هیوندای (HYUNDAI)
برند هیوندای یکی از بهترین تولیدکنندگان ابزارهای برقی و صنعتی در دنیا است. کمپرسور های هیوندای کیفیت فوق العاده ای دارد و این ادعا به وسیله ی طرفداران آن تایید می شود. مقدار رضایت مصرف کنندگان محصولات هیوندای همواره درصد بالایی داشته و این خود گواه بر محصولات با کیفیت برند هیوندای می باشد.
کمپرسورباد Stanley-Bostitch
برند Stanley-Bostitch هم شرکت آمریکایی دیگری می باشد که از سال 1896 تأسیس گشته و قبلا با نام شرکت سیم بوستون شناخته شده بود. اکنون این شرکت در زمینه ی طراحی و تولید ابزارهایی مثل تفنگهای چسب و تفنگهای منگنه، به همراه مدلهای کمپرسور باد در جهت مصارف شخصی و حرفهای فعالیت می نماید.
کمپرسورباد Campbell Hausfeld
برند Campbell Hausfield از حدود سال 1836 در جهت تولید تجهیزات کشاورزی در آمریکا تأسیس گشت. سرآغاز تولید کمپرسورهای باد این برند از سال 1940 بود و از آن هنگام تا به اکنون به عنوان یکی از تولید کنندگان مهم انواع پمپ باد اعم از صنعتی، نیمه صنعتی و … در سراسر دنیا شناخته شده است.
کمپرسور باد آیرون مکس (IRONMAX)
آیرون مکس برندی چینی است و که در حوزه ابزارآلات برقی و دستی و به خصوص کمپرسور از سال ۱۳۹۰ راه اندازی شده است. آیرون مکس با بیش از ۵ سال سابقه ی درخشان، ابزار آلات صنعتی خود را با بهترین کیفیت تحت استانداردهای ملی و بین المللی به تولید رسانده است.محصولات آیرون مکس قیمت مناسبی دارند.
کمپرسورباد دیوالت (DEWALT)
برند دیوالت نیز یکی ازتولید کنندگان آمریکایی معروف ابزار آلات صنعتی است که در سراسر جهان طرفداران پر و پا قرصی دارد. این برند همچنین درحال تولید طیف وسیعی از انواع کمپرسورهای هوا است که از هر لحاظ ویژگیهای متفاوتی داشته باشند.
کمپرسورباد ماکیتا (MAKITA)
برند ماکیتا برندی آسیایی است که باید در لیست مشهور ترین شرکت های تولید کننده ی کمپرسورهای باد حضور داشته باشد. برند ماکیتا تولیدات خود را در سرتاسر جهان از سال 1915 آغاز کرد و هم اکنون دارای شعبههای گوناگون در کشورهایی مانند آلمان، بریتانیا، چین، ژاپن، مکزیک، برزیل، رومانی، تایلند، دبی و ایالاتمتحده می باشد.
کمپرسورباد نورتون (NORTON)
نورتون از تولید کنندگان ابزار صنعتی می باشد که درحوزه ابزارهای برقی و ابزار پنوماتیک فعالیت دارد. کالاهای شرکت نورتون ساخت کشور چین هستند اما به وسیله ی تکنولوژی ساخت کشور ژاپن ساخته شده اند. محصولات نورتون کیفیت مطلوبی دارند و دارای قیمت مقرون به صرفه ای می باشند. شرکت نورتون قادربه تولید انواع کمپرسورهای بادی،همچنین انواع سیلندر های پیستونی ، خورجینی، سیلندر بدون روغن (سایلنت)،سیلندر های بنزینی در تمام اندازه های مخازن است.
کمپرسور باد رونیکس (RONIX)
برند رونیکس برندی ایرانی است که با بیش از 27 سال تجربه توانسته است سهم قابل توجهی از بازار ابزارآلات را اشباع کند. خواسته ی همیشگی این برند، تولید ابزار با کیفیت و مرغوب و متنوع در سطح مطلوب جهانی برای کاربران بوده است. کمپرسورهای باد رونیکس در دو دسته ی معمولی و سایلنت با رعایت استانداردهای جهانی ساخته می شوند.
کمپرسور باد توسن (TOSAN)
از برندهای دیگر می توان برند توسن را نام برد. این مجموعه با بیش از 20 سال سابقه یکی از بهترین شرکت های کمپرسور باد و سایر ابزار آلات می باشد. کیفیت کمپرسور توسن را می توان قابل قبول ارزیابی کرد و همچنین قیمت ابزار توسن نسبت به شرکت های مشهور دیگر بسیار کمتر است و از این حیث می تواند گزینه ی مناسبی تلقی شود.
در آخر امیدواریم که این مقاله توانسته باشد کمکی در جهت خرید بهتر به شما کرده باشد.
فروشگاه چرخ ابزار امینی عرضه کننده ی انواع کمپرسور هوا و همچنین ابزارآلات معتبر، دارای استاندارد و کیفیت مطلوب در بازار می باشد، شما می توانید ابزارهای مورد نظر خودتان را از این فروشگاه معتبر تهیه فرمایید.
کمپرسور باد فندکی سه کاره توسن مدل 7010IN
کد محصول:
19714